DUTCH CLEANING INSPECTIONS
Vertrouwen is goed, schoonmaakinspectie is beter

Home
Over ons
Onze diensten
Contact
NEN2075


Dutch Cleaning Inspections heeft zich gespecialiceerd in de volgende diensten.

mike_dci1.com

Schoonmaakkwaliteitsmetingen

Het verzorgen van schoonmaakkwaliteitsmetingen met het Kwaliteit Meet Systeem van de Vereniging Schoonmaak Research.
Doormiddel van een objectieve steekproef wordt een gedeelte van de schoon te maken ruimten in alle categorieën op kwaliteit beoordeeld.

Het KMS versie 3.0 gaat uit van schoongemaakt, niet schoongemaakt of verkeerd schoongemaakt.
Het geeft u inzicht van de kwaliteit van de geleverde inspanning.

image003.com


3M Clean-Trace LM1 ATP meter Luminometer voorzijde.com

ATP meting

ATP is een stof welke voorkomt in cellen, van bacteriën maar ook in cellen van plantaardige of dierlijke oorsprong. Met een ATP meting kan heel snel een reproduceerbare hygiëne meting uitgevoerd worden. De verontreiniging van een oppervlak kan op de werkplek worden bepaald door de hoeveelheid ATP (een stof aanwezig in alle levende cellen) die erop aanwezig is te bepalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het enzym luciferase geïsoleerd uit het vuurvliegje dat het substraat luciferine oxideert en daarbij licht uitzendt. Deze reactie vindt van nature plaats in lichtgevende bacteriën, het vuurvliegje, en de zeevonk. Het verschijnsel wordt ook wel bioluminescentie genoemd. Er wordt gebruik gemaakt van de 3M clean Luminometer.

image003.com

mike_dci1.com

Fijnstof metingen

Fijnstof metingen met behulp van de Dylos 1700 verschaft u inzicht hoe het met de lucht gesteldheid staat in uw kantoorruimte. Heeft u meldingen van een bedompte lucht, klachten van medewerkers die aan Astma of COPD gerelateerde klachten leiden? De Dylos 1700 is in staat om door middel van 2 getallen aan te geven hoeveel (>0,5µm) en iets grotere (>2,5µm) deeltjes er in de ruimte aanwezig zijn. Fijnstof in de lucht kan schadelijke effecten op de gezondheid hebben. De Europese Unie heeft daarom in 1999 grenswaarden voor fijnstof (PM10) vastgesteld. In 2008 is de regelgeving uitgebreid met grens- en streefwaarden voor de fijnere fractie van fijnstof (PM2,5). Internationaal geaccepteerde inzichten over de gezondheidseffecten van fijnstof zijn in deze regelgeving omschreven. De Europese luchtkwaliteitsnormen zijn vertaald in Nederlandse wetgeving.

image003.com

mike_dci1.com

Belevingsonderzoeken

Belevingsonderzoeken geven u een inzicht van de perceptie onder uw medewerkers. Iedereen heeft zijn eigen eisen en belevingen maar die inzichten kunt u gebruiken voor het op maat organiseren van uw schoonmaak behoefte. De vragenlijst wordt met u in overleg bepaald

image003.com

mike_dci1.com

Proces Management

Proces Management of te wel DKS training op locatie. Veel schoonmaak leidinggevende hebben al een opleiding gevolgd voor DKS of VSR controleur om het schoonmaakproces te beheren. Met een DKS training wordt de controleur inzicht verschaft over zijn inspanning en schoonmaak resultaat waardoor hij of zij het proces kan beïnvloeden om tot een goedkeur te komen bij een VSR meting. DKS staat voor Dagelijks Kontrole Systeem.

image003.com

20180101_164911_resized1.com

Kooldioxide metingen CO2

Kooldioxide metingen CO2 geven inzicht in een kleine gesloten ruimtes waar veel mensen werken en waarbij de centrale luchttoevoer een rol speelt. Ook ruimtes waarbij de verse luchttoevoer te kort schiet en het niet mogelijk is om fysiek een raam open te zetten kan lijden tot slaperigheid en verminderde concentratie.

image003.com

oppervlakte-metingfoto.com

Oppervlakte metingen

Oppervlakte metingen. Bij elk nieuw schoonmaakcontract dient het juiste m² overlegd te worden. Bent u niet zeker van de juiste oppervlakte, laat dan een meting uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor Leica Disto meet apparatuur. De Disto is stofdicht en beschermd tegen waterstralen IP65 image003.com


oppervlakte-metingfoto.com

Kunnen wij u van dienst zijn?
DCI_HOOFDDORP.com

build:version: 1.09, 14-10-2019, developer: M. Otto